Dua Lipa i Mick Jagger fotografijom pokrenuli glasine

Showbiz 28. nov 202215:43
Izvor: REUTERS/Mike Blake

Pop zvijezda Dua Lipa trenutno radi na svom trećem albumu, nasljedniku njenog hita 'Future Nostalgia' iz 2020.

Pjevačica, koja je trenutno u studiju i radi na nastavku svog hit albuma Future Nostalgia iz 2020. godine, objavila je sliku sebe i Jaggera kako se opuštaju u studiju uz natpis “Sweeeet weeeek”. Iako se čini da njih dvoje već neko vrijeme rade zajedno u studiju, u ovom trenutku nisu objavljeni nikakvi daljnji detalji o suradnji, piše NME.

Novi album pjevačica je najavila još u januaru kada je rekla da je napisala veliki dio teksta za novu ploču. U međuvremenu, početkom ove godine, Dua je fanovima dala uvid u to šta mogu očekivati od njenog novog albuma.

Zvijezda rođena u Londonu priznala je da se osjeća “još slobodnije” u ovoj fazi svoje karijere.

Ona je rekla: “Dok pišem svoj novi album, osjećam se još slobodnije na potpuno drugačiji način. I još više imam kontrolu nego što sam mislila da ću je imati”.

S druge strane, pjevačica je nedavno bila u centru pažnje kada je na društvenim mrežama demantirala vijest da nastupa u Kataru na ceremoniji otvaranja Svjetskog prvenstva u fudbalu. U izjavi koju je obavila na svom Instagram nalogu, Lipa je rekla: “Trenutno se puno nagađa da ću nastupiti na ceremoniji otvaranja Svjetskog kupa u Kataru. Neću nastupati niti sam ikada bio uključena u bilo kakve pregovore oko nastupa. Bodrit ću Englesku izdaleka”.

Dodala je da se veseli posjeti Kataru kada ispuni sva obećanja o ljudskim pravima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar