Justin Timberlake: Izvinjavam se Britney Spears i Janet Jackson

Showbiz 13. feb 202108:33
REUTERS/Ethan Miller

Pop zvijezda Justin Timberlake u petak je objavio javnu ispriku bivšoj djevojci Britney Spears i pjevačici Janet Jackson rekavši da je zakazao u prošlosti.

Timberlake je progovorio na svom Instagramu nakon ovotjednih kritika na društvenim mrežama i u medijima zbog intervjua danog prije 20 godina u kojem je govorio o svom seksualnom životu sa Spears, kada su oboje bili na vrhuncu karijere.

Reakcija je uslijedila nakon emitiranja TV dokumentarca “The New York Times Presents: Framing Britney Spears”  o usponu i padu pjevačice.

Dokumentarac je javnost podsjetio na Timberlakeove neumjesne medijske istupe u kojima je na vulgaran način govorio o njihovu seksualnom životu.

Timberlake i Spears bili su u vezi oko tri godine prije nego što su se naglo razišli 2002.

Pjevačica je svojedobno rekla da je u trenutku kada je stupila u vezu s Timberlakeom bila djevica te da djevičanstvo želi izgubiti u braku s voljenom osobom.

Timberlake je međutim u intervjuu na vrlo ružan način otkrio da su on i pjevačica tijekom veze imali spolne odnose te je napisao pjesmu “Cry Me a River” u kojoj je implicirao da ga je prevarila u vezi.

Timberlakea također godinama prate optužbe da nije preuzeo dovoljnu odgovornost za događaj kad je tijekom poluvremena Super Bowla 2004. za vrijeme nastupa u jednom trenutku s Jacksonina kostima otkinuo komad tkanine i otkrio joj nakitom djelomično pokrivenu desnu dojku.

“Konkretno se želim ispričati Britney Spears i Janet Jackson, objema pojedinačno, jer se brinem i poštujem te žene i znam da sam pogriješio”, napisao je Timberlake (40) na Instagramu.

Pop zvijezda “Sexy Back”, trenutno u braku s glumicom Jessicom Biel, rekao je da mu je žao što o tome nije prije progovorio.

“Razumijem da sam u ovim trenucima i u mnogim drugima zakazao i imao koristi od sustava koji odobrava mizoginiju i rasizam,” rekao je.

Uz ispriku, Timberlake je također rekao da je industrija zabave ustrojena tako da bijelci uspiju.

Osobne poslove Britney Spears od 2008. kontroliraju skrbnici koje je odredio sud.

Komentari

Vaš komentar