Šta je sa stanom iz serije “Lud, zbunjen, normalan”?

Showbiz 24. jan 202316:50

Youtuber Bakir Karasalihović na svojem je kanalu objavio video koji je izazvao veliko oduševljenje među fanovima serije "Lud, zbunjen, normalan".

Bosanskohercegovački youtuber odlučio je saznati gdje se nalazi i kako danas izgleda stan porodice Fazlinović iz kultne humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan”.

U pomoć mu je priskočio i glumac Tarik Đžinić, koji je u posljednje dvije sezone serije utjelovio lik Džebre.

Zajedno su se uputili i u potragu za nekim drugim legendarnim lokacijama iz serije, a krenuli su od ulice u kojoj se nalazio kafić San Remo.

Tarik je otkrio da se mnogi turisti i ljubitelji serije koji dolaze u Sarajevo traže kafić i raspituju se gdje je po forumima, kod lokalaca, kontaktiraju glumce…

“Ovdje je bio taj kafić, ali danas je prostor napušten”, kazao je Tarik u videu, a s Bakirom se zatim uputio do zgrade u kojoj se nalazio stan Fazlinovića, prenosi Dnevnik.hr.

“Možda ću vas sada razočarati, ali taj stan ne postoji. Dakle, sve što ste vidjeli tokom svih sezona je bio studio. Uključujući i San Remo i studio Akord, kao i stan Fazlinovića koji svi traže, ne postoje”, otkrio je Tarik.

Video je oduševio brojne fanove serije i nanizali su se pozitivni komentari.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar