Kim Kardashian stiže u Srbiju: Prvo su svi bili oduševljeni, a onda im je stigla lista želja…

Showbiz 16. apr 202420:39 0 komentara
REUTERS

Prema otkriću medija Nova.rs, Kim Kardashian stiže u Beograd ovog lipnja povodom otvaranja prve trgovine njenog modnog brenda "SKIMS" u glavnom gradu Srbije, javlja N1 Srbija.

Prema izvorima “upoznatim sa situacijom”, Kim u Beograd dolazi s djecom i u njenu će čast biti organizirana proslava na ekskluzivnom mjestu. U glavnom gradu će ostati dva dana, a putuje iz Njemačke gdje će sa sinovima pratiti utakmicu u sklopu Europskog prvenstva, točnije onu koju će reprezentacija Srbije igrati protiv Engleske 16. lipnja.

U Srbiju će doputovati privatnim zrakoplovom, a zatim joj je osiguran smještaj u predsjedničkom apartmanu luksuznog beogradskog hotela. Osim osobnog osiguranja koje će doći s njom, Kim će imati dodatno osiguranje koje će ju pratiti 24 sata.

Navodno je imala posebne zahtjeve i želje, a istaknula je da svakako želi posjetiti Hram Svetog Save i Kalemegdan. Zatražila je da u apartmanu uvijek ima svježeg cvijeća, ali i da joj u svakom trenutku bude dostupno deset različitih automobila kako bi izbjegla paparazze. Isti izvor tvrdi da nakon Beograda putuje u Pariz, piše N1 Srbija.

Zvijezda nije prvi put u Srbiji, jer ju je posjetila i 2017. godine kada je s bivšim suprugom Kanye Westom, prijateljima i djelatnicima kanala Travel 1 posjetila prirodni rezervat Uvac kako bi snimila emisiju o ljepoti prirode.

“Malo ljudi zna da je Kim bila u našoj zemlji. Imali smo je priliku vidjeti, ali ne dugo jer su se zadržali samo dva sata. Kim se ponašala lijepo i kulturno. Vidjelo se da je oduševljena prirodom i boravkom u Srbiji. Poslužila sam joj pitu koju sam pripremila, kao i gulaš, ali nije htjela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće – rakiju. Ona je lijepa žena, ugodna, opuštena i prirodna. Prošetala je našim meandrima i provozala se jezerom”, rekla je Slavka Nikolić koja je ugostila.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!