Kristijan Rahimovski na godišnjicu očeve smrti objavio video koji slama srce

Showbiz 22. jan 202316:27
Izvor: Instagram

Kristijan Rahimovski na tužnu je obljetnicu podijelio emotivni video sa svojim pokojnim ocem Akijem Rahimovskim.

Kristijan Rahimovski prisjetio se svog oca Akija Rahimovskog i posvetio mu dirljivu objavu.

Na svom Instagram profilu Kristijan je objavio video s Akijem na kojem ljubi oca u obraz, a u opisu mu je posvetio posebne riječi.

‘Nedostaješ tata. Ništa manje ne boliš nego prije. Možda s vremenom. Borim se s tom nekom tugom u sebi kao sa vjetrenjačom, uzalud. Možda s vremenom. Spavaj mirno tata. Tu si čuvam te. Svi te čuvamo. Spavaj mirno”, napisao je.

A na današnji dan prije godinu dana Aki je napustio ovaj svijet. Aleksandar “Aki” Rahimovski rođen je 5. lipnja 1955. godine u Nišu, a malo nakon se s obitelji preselio u Skoplje. Još dok je imao sedam godina krenuo je u glazbenu školu te je učio klavir i pjevanje. U tinejdžerskim godinama već je djelovao u nekoliko bendova te je bio dio sastava Grupe Vakuum, Krvne braće i Grupe Torr.

Nedugo nakon njegove smrti, Parni valjak održao je i emotivan koncert u čast Akiju, a Arenu Zagreb napunile su tisuće duša i emocije.

Tisuće okupljenih obožavatelja našeg legendarnog benda pjevalo je Kristijanom u jedan glas, a osim njega i Parnog valjka na koncertu su nastupili Dino Jelusić, Nina Badrić, Kristijan Rahimovski, Massimo Savić, Pero Galić, Filip Rudan, Neno Belan, Tina Rupčić, Bajaga, Gibonni i Davor Gobac i drugi.

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda Parni valjak su uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odali počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar