Mahir Mulalić otkrio emotivni status: “Sebi sam težak i komplikovan”

Showbiz 03. feb 202307:56
Grand.rs

Od kada je postao dio javnog svijeta Mahiru Mulaliću su se mnoga vrata otvorila, a neka, kako priznaje i zatvorila.

Ubrzo nakon trijumfa u „Zvezdama Granda“ njegovoj ljubavi sa sada već bivšom djevojkom došao je kraj, a Mulalić je riješio da ogoli dušu i otkrije ko je glavni krivac za to.

-Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumijevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumijeti, pogotovo kada izlazi pjesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan– objasnio je Mahir, a potom je voditeljka konstatovala da ima i njegove krivice.

-U stvari manjka razumijevanja kod tebe, a ne kod druge strane, ja ću da ti kažem. Znači treba da budeš ti taj koji malo više razumije tuđe potrebe– rekla je Sanja Ćulibrk, dok se Mulalić pravdao.

-Znači manjka razumijevanja sa druge strane (smijeh) Verovatno ima i toga da ja ne razumijem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lijepo mi je, taman– priznao je pobjednik „Zvezda Granda“.

I ne samo da nije lako naći partnera koji će imati dovoljno razumijevanja kada je neko dio estradnog sveta, već je kako mnogi pjevači tvrde veoma teško naći i zadržati prave prijatelje.

-Stvarno treba dobro vagati ko će ti biti prijatelj na estradi, a ko ne. Oni koji su bili sa mnom iskreni, bio sam i ja prema njima iskren. Dobro, možda nekad nešto ne kažem, odnosno ne otkrivam toliko stvari o sebi, ali uglavnom svi oni sa kojima sam dobar znaju na čemu su sa mnom- istakao je Mulalić.

Podsjetimo, Mahir je svojevremeno otvorio dušu za Grand i otkrio kakvu djevojku priželjkuje.

–Neko sam ko u vezi želi da vidi djevojku koja hoće da radi na sebi, koja je svjesna sebe i da zajedno gledamo u budućnost. Nekada dođe do razlaza u mišljenju i nastavi se svojim putem, to mi se i desilo sa bivšom djevojkom, ali bože moj… Djevojke su jako čudne, sjećam se i dok sam bio u vezi i tada je bilo interesovanja, tada sam nastupao, sve zavisi od djevojke do djevojke.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar