Marija Šerifović: Ne znam kako ću izdržati

Showbiz 25. nov 202215:03
Izvor: Screenshot

Prije samo nekoliko nedjelja pjevačica i članica žirija Zvezde Granda Marija Šerifović donijela je važnu životnu odluku. Nakon uživanja u dobroj hrani i nekoliko kilograma viška, Mara je riješila da totalno promijeni životne navike.

Zdrava ishrana i treninzi koji su postali sve naporniji su prvi korak koji je pjevačica napravila ka svom cilju i moramo priznati odlično joj ide. Iako je rezultatima i sama zadovoljna, ne krije da joj ovakav tempo pada veoma teško.

“Moj trener smatra da sam ja Ironmen i da mogu da radim i sklekove i plenkove, i tamte i vamte. Polomljena sam potpuno. Treba da putujem danas i ja ne znam kako ću ovo moći da izdržim, da putujem i da pjevam”– požalila se fanovima.

Da se strogo pridržava zdravih obroka ekipa naše redakcija uvjerila se na snimanju „Zvezda Granda“, a sada smo zavirili i u Marin frižider i uvjerili se da su salate i meso dio njenog menija.

-Inače situacija sa mojom ihsranom je takva da sam došla do trenutka da želim da smršam još dva kilograma. Kada radim uglavnom samo doručkujem i poslije imam drugi obrok, odnosno ručam. Sada pošto putujem za Skoplje poješću samo cezar salatu u kolima– istakla i u svom novom vlogu pokazala pripremljene obroke.

Ono zbog čega je izazvala najveće divljenje fanova je što se nije poput većine kolega odlučila za liposukciju ili operaciju želudca, već je za topljenje kilograma zaslužan isključivo njen trud.

„Samo hrabro Marija“, „Vidi se da si dosta smršala“, „Sjajno izgledaš“, „Isplatiće se trud“, „Ne posustaj“, samo su neke od riječi podrške kojoj su joj fanovi poslali.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar