Najpopularnija stjuardesa iz Srbije se preselila u kamper (VIDEO)

Showbiz 02. jun 202317:14 0 komentara
tinagrabez / TikTok

Tina Grabež iz Beograda, bivša stjuardesa i popularna Tiktokerka, nedavnim video snimkom je objavila ispunjenje svog najvećeg sna – život u kamperu.

„Konačno sam ispunila svoj san i preselila se u kamper, tako da hajde da vam pokažem gdje sad živim“, pozvala je pratioce.

@tinagrabez ovaj lifestyle kao GOALS zauvek🙌🏻 #tinagrabez #tiktokbalkan #fypbalkan @campingcenterbelgrade ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

„Ono što mi je bilo jako važno jeste da ima visok plafon, jer sam ja jako visoka i super je što mogu da se ispravim. U zadnjem dijelu kombija je spavaća soba sa velikim krevetom, a kad se parkiram u prirodi, imam divan pogled kroz prozor. Naprijed ima još prostora za spavanje i za bleju kada mi dođu gosti da i oni imaju gdje da spavaju. U kuhinji imam i sudoperu, šporet i veliki frižider. Ono što je značajna novina u odnosu na moj prethodni kamper jest to što ovaj ima ugrađeni tuš i toalet. Takođe ima i ogroman prtljažnik, tako da cijela porodica može da se spakuje“, rekla je Tina koja je nedavno već probala život u kamperu, u kom je provela 30 dana.

Mnogi su je podržali, ali ima i onih kojima je strašna već i pomisao da tako žive.

Inače, kako se navodi, cijena ovakvih kampera kreće se od 65.000 do preko 70.000 evra, piše Blic.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad