Neno Murić pjesmom “Ko sam ti ja” predstavlja BiH na festivalu “Biser Jadrana” u Tivtu

Showbiz 21. maj 202410:59 0 komentara
Neno murič ko sam ti ja
N1

Neno Murić je posljednjom pjesmom "Ljubiš mi se" oduševio publiku, a ove godine učestvovat će i na nekoliko festivala. Tako će naš pjevač 29. juna nastupiti na "Biseru Jadrana" u Tivtu.

– Od 125 pjesama koliko je stiglo na konkurs, izabrano je njih 25, a među njima je i moja “Ko sam ti ja”. Festival je regionalnog karaktera, a, pored mene, iz BiH učestvovat će i Alen Islamović i grupa “Euforija”. Crna Gora ima dugu festivalsku tradiciju, a festivali u Herceg Novom i Budvi iznjedrili su brojna muzička imena. Ja sam svoju karijeru započeo na “Sunčanim skalama” u Herceg Novom i nosim najljepše uspomene sa ovog takmičenja. Tada sam se predstavio pjesmom “Stope da ti ljubim”, koja je i danas jedna od mojih najslušanijih pjesama. Crna Gora je za mene bila talična i sa velikim zadovoljstvom idem predstaviti novu pjesmu u Tivtu – kaže Neno Murić.

Neno ima ugovorene nastupe skoro do kraja godine, a za vjernu publiku u septembru priprema iznenađenje. Da je omiljen među kolegama potvrđuje i činjenica da će u nedjelju, 26. maja, biti gost na koncertu grupe Frajle u sarajevskom BKC-u.

– Nevena, Jelena Buča i Nataša Mihajlović su miljenice publike širom regiona i drago mi je što ćemo zajedno dijeliti binu. Neka ostane tajna koje ćemo pjesme zajedno izvesti – govori Murić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!