Otac mladenke je govorom na vjenčanju rasplakao sve goste: Pogledajte video

Showbiz 09. jun 202318:45 0 komentara
Printscreen / TikTok

Trenutak vjenčanja često je najsretniji dan u životu mnogih žena, a to je u isto vrijeme i dan kada su emocije roditelja pomiješane. Osjećaju sreću zbog velikog dana svoje kćeri, ali u isto vrijeme to je pomiješano s tugom jer njihovo dijete odlazi iz porodičnog doma te kreće u novu životnu avanturu i izgradnju svoje vlastite porodice.

Slične osjećaje imao je i otac mladenke Kortni u Americi dok je predavao svoju kći tokom vjenčanja. Kada ga je svećenik zamolio da kaže par riječi, otac je svojim govorom taknuo u dušu sve prisutne.

Kada je završio, plakala je mladenka, mladoženja, a i svi okupljeni gosti.

Tokom govora rekao je mladoženji Grantu kako su već 25 godina molili za ovaj dan.

@bsrweddingfilms “She has a song in her heart every day” ❤️❤️ A dad who who raised his daughter so well #goals #fatherdaughter #groom #soninlaw ♬ original sound – BSR Wedding Films

“Dobivaš vjernicu, ona ima pjesmu u svom srcu svaki dan i mi smo je slušali 25 godina. Ona je partner u borbi, bit će uvijek uz tebe. Poput Davida je, ima vreću punu kamenja s kojima je dobila puno bitki u ime Boga i Krista. Pobijedila je lavove, medvjede i divove. Stoga, Grant, želimo da znaš da te volimo i da imaš našu punu podršku da se vjenčaš s našom kćeri”, rekao je otac na vjenčanju.

Nakon toga se zagrlio s uplakanim mladencima, dok su iza njih svi šmrcali i vadili maramice. Par je nakon toga krenuo u razmjenu zavjeta, ali očev govor bio je vrhunac svadbe, a nakon što je objavljena snimka, postao je i viralan.

Kako navodi 24 sata, mnogi su primijetili da su se čak i svećeniku zasuzile oči, a među komentatorima bilo je i pregršt onih koji su i sami priznali da su pustili suzu tokom govora.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad