Otkriven pravi razlog svađa Jennifer Lopez i Bena Afflecka: Hoće li izdržati?

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Slavni holivudski bračni par Jennifer Lopez i Ben Affleck u posljednje vrijeme pune medijske stupce svojim javnim trzavicama i prepirkama, čak i na crvenom tepihu do koje je došlo na premijeri njezina novog filma "The Mother" u Los Angelesu.

I dok se svi pitaju šta se među njima događa i koji je razlog takvog ponašanja, strani mediji prenose kako Ben navodno postaje umoran od Jenniferinih zahtjeva. Par, koji se vjenčao prošlog ljeta, u braku je manje od godinu dana, ali čini se da stvari među njima ne stoje najbolje.

Tome možda najbolje svjedoče fotografije s premijere u Los Angelesu, gdje su vodili napetu raspravu, tokom koje je Ben izgledao ljutito i uzrujano, baš kao i Jennifer.

O svemu se oglasio njima blizak izvor koji tvrdi da Ben postaje umoran od zahtjeva svoje supruge koja se ponaša kao diva i želi da sve bude savršeno dok u međuvremenu traže svoj porodični dom iz snova i to već neko vrijeme, prenosi The Sun.

Uz to se navodi i kako Ben navodno preferira opušteniji život i želi usporiti, dok je Jennifer više usredotočena na posao.

“Ovo će nedvojbeno stvoriti napetost dok se Jen priprema snimati “Unstoppable”, koji Benova nova kompanija Artists Equity financira i producira”, izjavio je izvor koji je želio ostati anoniman.

Kako prenosi Dnevnik.hr, Jennifer i Ben vjenčali su se na intimnom vjenčanju u Las Vegasu 16. srpnja, no odlučili su sve ponoviti sa slavnim prijateljima nekoliko sedmica kasnije i to u Benovoj kući vrijednoj 6,7 miliona funti u Georgiji. Ovog sjula trebali bi obilježiti prvu godišnjicu braka, a hoće li do tada izgladiti nesuglasice i probleme, ali i konačno pronaći dom koji će im biti po mjeri, saznat ćemo uskoro.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare