Ovako je izgledalo Čolino vjenčanje: “Svi su mislili da je skrivena kamera”

Showbiz 10. nov 202211:26
Youtube

Regionalna zvijezda Zdravko Čolić godinama je u srećnom braku sa Aleksandrom sa kojom je dobio dvije kćerke Unu i Laru. Njihovo vjenčanje krije zanimljive detalje koji nisu bili za javnost.

Zdravko i Aleksandra Čolić u braku su više od dvije decenije, a njihovo vjenčanje je ostalo nepoznanica, sve donedavno.

Naime, pjevač se u intervjuu za „Story“ prisjetio tog velikog dana, a dok fotografije sa tajne ceremonije nisu dostupne, Zdravkovo sjećanje na njegov svadbeni dan živo je kao i tokom tih trenutaka.

„Nas dvoje smo se vjenčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo“, rekao je Čola za „Story“ svojevremeno.

„Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige“, izjavio je pjevač jednom prilikom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar