Pamtimo je kao Jagodinku iz Varljivog leta, a ovako izgleda u 7. deceniji

Showbiz 22. aug 202220:52
SC

Draganu Varagić smo upoznali u filmu „Varljivo leto ’68„, a glumila je devojku u koju se zaljubljuje lik koji tumači Slavko Štimac.

Prije nekoliko godina rekla je da se sa Slavkom odlično razumije.

“Nisam ga vidjela dugo. Obradovala sam se što se vraća u pozorište. On je izuzetan glumac i čovek kojeg mnogo volim. Dijelimo zajednička iskustva odlaska i povratka. Imamo dosta prepoznavanja između redova. Ne treba nam mnogo riječi da se razumijemo”, rekla je ranije Dragana o  Slavku Štimcu.

Ona je početkom devedesetih odlučila da život nastavi na drugom kontinentu.

“U Kanadi se sve planira. Za sve što hoćete da uradite postoji detaljno pisano obavještenje, tako da možete samostalno da funkcionišete. Izuzetno se poštuje privatnost i cijeni lojalnost. Postoji i svjest o zajedničkom interesu. Kod nas ima i samovolje. Pravila možda postoje, ali ih niko ne poštuje. Nema samokritike, dok se kritičnost po pravilu doživljava kao napad na drugog, a ne povod za razmišljanje. Nema ni zajedničkog interesa”, rekla je po povratku za beogradske medije.

Nekada slavna glumica danas izgleda ovako

Upamćena je ostala po ulozi Jagodinke Simonović, a za tu ulogu je vezuju lijepe uspomene.

“Igrala bih je ponovo. Ona je bila nešto komično u mom repertoaru nakon tragedija i likova koja sam igrala u Narodnom pozorištu. Izgledala bi isto da se snima danas jer je drugačije ne bih odigrala”, iskreno je ispričala glumica.

Komentari

Vaš komentar