Pobjedu u Survivoru 2023. odnijele Nataša Kondić i Antonia Ivić

Showbiz 28. maj 202322:56 3 komentara
Promo

Trenerica plivanja Antonia Ivić pobjednica je showa Survivor iz plavog tima, dok je u crvenom pobijedila Nataša.

Prestižna titula pobhednika u finalu Survivora, propraćenom uzbuđenjem i napetošću do samog kraja, otišla je u ruke dvije žene – Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog plemena i Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog.

Takmičari su se suočili s najtežim izazovima do sada, koji su testirali njihove fizičke granice, snagu uma i emocionalnu izdržljivost.

U crvenom timu Nataša je igrala protiv Anje Andrejić, a u plavom Antonia protiv Denisa Sviličića.

Bilo je neizvjesno do samog kraja u prvoj rundi u okršaju Anje i Nataše, a na kraju je više bodova odnijela Nataša koja je s rezultatom 4:3 proslavila kraj prvog poligona.

U plavom timu, tokom prvog poligona prvi poen je uzeo Denis, ali Antonia ga je sustigla već u drugom krugu kada je osvojila poen i izjednačila. U dramatičnoj igri na kraju je bolja bila upravo Antonia s rezultatom 4:3.

Na drugom poligonu pobjedu u crvenom timu je odnijela Nataša koja, osim fantastičnih uspomena, kući nosi i pehar i novčanu nagradu.

Tako je Nataša postala prva žena u historiji srpskog Survivora koja je odnijela pobjedu.

“Iskreno, ja sam navijala za tebe”, rekla je Nataša svojoj rivalki Anji nakon što je primila pehar.

Tokom takmičenja na drugom poligonu, nakon što je već osvojila tri boda, u četvrtom krugu je Antoniji u žaru igre iskočilo koljeno, ali sama je uspjela da ga namjesti pa je u završnoj rundi osvojila još jedan poen. Upravo taj pobjednički poen donio joj je titulu jedine preživjele u plavom timu.

“Mama, jako mi je drago da mogu da se vratim kući”, našalila se Antonia i nastavila svoj pobjednički govor: “Zahvaljujem ljudima koji su mi bili podrška. Koliko god se govori o tome da je Survivor individualna borba, bez svog tima koji sam upoznala ovdje ne bih došla do pobjede.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad