“Prva jugoslovenska starleta” iz Lukavca napunila 60 i danas izgleda savršeno

Showbiz 27. okt 202213:26
Izvor: Instagram

Karijeru modela započela je još kao četrnaestogodišnjakinja, bila je Mis Jugoslavije, radila je kao novinarka, uvijek je bila u društvu najmoćnjih ljudi sveta, živela je u Italiji, a potom u Americi.

Dijana Bećirović rođena Tuzlanka (odrasla u Lukavcu) (60) napravila je zavidnu internacionalnu karijeru radeći kao novinar, obavila je intervjue sa brojnim slavnim ličnostima, navodno je bila u vezi sa Al Paćinom i Goranom Bregovićem.

Bila je model slavnih brendova kao što su Versace i La Perla. Svojevremeno se razgolitila za časopis Start, kao i za čuveni Playboy. Za nju su govorili da je prva jugoslovenska starleta.

Dijana je gimnaziju i Fakultet političkih nauka završila u Sarajevu, a kada se preselila za Italiju, put ka uspjehu joj je bio otvoren.

Dijana je bila u vezi sa brojnim slavnim ličnostima, kako sa domaće tako i sa ino scene, a najzvučnija imena među njima svakako su Al Paćino i Goran Bregović.

„Svi su padali pred Majklom Korleoneom, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao Kuma. Izlazili smo, ali je on bio vječno napet i uvijek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego“, rekla je jednom prilikom Dijana.

Ljepotica iz Lukavca i danas izgleda savršeno.

 

Komentari

Vaš komentar