Šejla Zonić preuzela automobil koji je dobila kao pobjednica Zvezda Granda: “Poseban je osjećaj” (VIDEO)

Showbiz 10. jun 202414:58 > 16:43 0 komentara
Grand.rs

Aleksandra Đokić, direktorka marketinga „Auto Čačka“ dodijelila je danas ključeve automobila „Škoda Kamik“ Šejli Zonić, pobjednici „Zvezda Granda“ za sezonu 2023/24.

Aleksandra je Šejli uručila ključeve u poznatom tržnom centru, a na dodjeli automobila našao se i Šejlin suprug Armin koji je za Grand istakao koliko je srećan što je njegova žena dobila svoj prvi auto.

-Poseban je osjećaj kad mogu da kažem da zvanično imam svoj prvi automobil –rekla je Šejla za Grand i otkrila kakva je u saobraćaju.

–Odgovoran sam vozač, neko sam ko pazi u saobraćaju na sve i ovaj auto i sebe u njemu ću da čuvam, kao i sve koje ću da vozim. Suprug i ja ćemo da vozimo ovaj auto, najvažnije je da nas posluži– istakla je pobjednica „Zvezda Granda“.

-Auto je vrhunski, ima mjesta za sve. Kad krenem na turneju imam mjesta za sve i za mikrofon, za stalak i za veliki kofer i moj i suprugov i onaj ko zasluži ide sa nama – rekla je Šejla kroz osmijeh.

Šejla Zonić (30) je rođena u Njemačkoj gdje su njeni roditelji izbjegli tokom ratnih dešavanja, a nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u BiH u mjesto Kamengrad kod Sanskog Mosta gdje je odrasla.

Talentovana pjevačica tvrdi da je počela da pjeva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom na kojem je sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

Dosadašnji pobjednici iz BiH u prethodnim sezonama Zvezda Granda su: Amar Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.

Više o Zvezdama Granda čitajte OVDJE

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!