Slažete li se s izborom? Slavni glumac proglašen najljepšim muškarcem na svijetu

Showbiz 26. jan 202307:471 komentar
Izvor: Instagram

Otkad se pojavio u seriji "Bridgerton", glumac Regé-Jean Page mnogima je zasjeo na vrh popisa najzgodnijih muškaraca na svijetu. Sada je to mišljenje dobilo i znanstvenu potvrdu.

Regé-Jean Page proglašen je, naime, najljepšim muškarcem na svijetu prema istraživanju koje se koristilo formulom poznatom kao “Greek Golden Ratio of Beauty Phi”, odnosno zlatna sredina te božanski ili zlatni omjer, za koju se već tisućama godina vjeruje da čuva formulu savršenstva.

Iza istraživanja, odnosno popisa stoji britanski kirurg dr. Julian de Silva koji u svom radu koristi tehniku računalnog mapiranja.

De Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu, objasnio je da ove tehnike mapiranja omogućuju da se riješe neke misterije oko toga što nekoga čini lijepim.

Objavio je popis 10 najljepših muškaraca na svijetu, koji predvodi već spomenuti Regé-Jean Page te objasnio po čemu se glumac istaknuo.

Nakon što su izmjereni svi elementi, glumac je odnio pobjedu zbog svog klasično lijepog lica i prekrasnih smeđih očiju.

Imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju, a visoku ocjenu dobio je i njegov položaj očiju. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, dodao je De Silva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar