Spektakl Halida Bešlića u Zetri (VIDEO)

Showbiz 11. mar 202321:22 0 komentara

Spektakl Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri dostigla je vrhunac usijanja. Bosanskohercegovačka legenda narodne muzike posljednji koncert u ovoj dvorani je imala prije petnaest godina, 2008. godine, a večerašnji koncert bit će poseban po mnogo čemu.

n1
n1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1

Koncert je počeo pjesmom Dvadesete, nastavio hitovima “Ja bez tebe ne mogu da živim i Čardak”. Gosti na koncertu bićeDivanhana i Laura Marin iz Španije, a među back vokalima je i Halidova unuka.

Ulaznice za koncert su, očekivano, rasprodate u rekordnom roku. Zbog ogromnog interesa publike, organizator je na dan koncerta odlučio da u prodaju pusti dodatnih 500 ulaznica. One se mogu kupiti na prodajnim mjestima na platou Skenderije, te u sarajevskom BKC-u u vremenu od 10 do 17 sati, kao i na biletarnici Zetre u vremenu od 12 do 20 sati.

Specijalna gošća na koncertu Halida Bešlića bit će mlada Španjolka Laura Marin, koja će s njim na bini pune Zetre i zapjevati. Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva za sve Balkance.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad