Ukrajinka iz Supertalenta podijelila potresne uspomene iz rata: “Hladno, mračno”

Showbiz 02. nov 202209:27
Izvor: Screenshot/NovaTV

Natasha Korotkina koju smo gledali u showu "Supertalent" na svojem profilu na Instagramu podijelila je svoje fotografije iz ratom pogođene Ukrajine.

Ukrajinska plesačica Natasha Korotkina oduševila je gledatelje showa “Supertalent” svojim originalnim trbušnim plesom.

Pobjegla je iz Mariupolja, a trbušnim plesom oduševila žiri Supertalenta (VIDEO)

Natasha je profesionalna plesačica i razvila je svoju posebnu tehniku kojom izaziva divljenje gdje god se pojavi, a kaže i da u plesu pronalazi utjehu otkako je počeo rat u Ukrajini.

“Jako je teško govoriti o ratu, jako je teško to objasniti i uopće zamisliti”, kazala je u emisiji, a svoje iskustvo s ratom podijelila je i na svojem profilu na Instagramu gdje je objavila niz potresnih fotografija.

“Mariupolj, ožujak 2022. Kako smo preživjeli rat. Ovo je fotografija iz naše garaže tijekom bombardiranja Mariupolja. Snaga i nada su me izdale”, napisala je Natasha te je otkrila da je poslije utočište pronašla je u Švicarskoj.

“Ovo je samo djelić fotografije iz mojeg mobitela. Fotografija iz garaže i tri videa iz skloništa koje je dublje u zemlji. Vrlo mračno, hladno i naše zadnje svijeće. Cijelo tijelo drhti, nemoguće se kontrolirati. Često sam u skloništima bila na rubu nesvjestice, bilo je nemoguće to izdržati”, prsjetila se.

Natasha je nakon svojeg nastupa u “Supertalentu” postala hit na društvenim mrežama, kako za svoj talent, tako i za izgled, a najviše komplimenata pišu joj žene.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar