Predrag Šarić: Dario mi se nije javio od poraza

Košarka 15. sep 201722:44 > 22:53
FIBA

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić nakon ispadanja s Europskog prvenstva od Rusije brzo je prekinuo razgovor s novinarima iživciran pitanjem o svojoj igri, a po povratku u Hrvatsku na aerodromu samo je projurio pored navijača i medija.

Šarićevu igru u utakmici osmine finala kritizirao je i njegov otac Predrag. Danas je otkrio da se košarkaš Philadelphije nije ni javio obitelji nakon povratka.

“Dario se ne javlja na telefon. Ni meni niti majci. Dapače, ne znamo ni gdje je! Navodno se kod dolaska u Zagreb nije ni pozdravio s ostalim reprezentativcima”, rekao je Predrag Šarić.

Naravno, Šarić stariji je sam istraživao što bi mogao biti razlog tolikog nezadovoljstva njegova sina.

“Do mene je u međuvremenu samo došla neslužbena informacija da je glavni uzrok njegovu raspoloženju činjenica da su ga dan prije utakmice u mentalnom smislu izmaltretirala, da ne kažem iznapadala, dvojica starijih reprezentativaca. Mogu izgovoriti i imena tih dvojice košarkaša koji, vjerujem, neće više odjenuti hrvatski dres. No ne želim špekulirati bez jasne potvrde da je to istina”, rekao je Predrag za Sportske novosti i zapitao se zašto u Darijevu obranu nisu stali izbornik Petrović i čelnici Saveza Rađa i Vranković, prenosi Index.

Podsjetimo, jedan srbijanski novinar je otkrio kako je atmosfera u hrvatskoj reprezentaciji bila ozbiljno narušena još i prije utakmice s Rusima. A upravo je razlog sukoba navodno bio odnos Šarića sa starijim igračima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.