Halilhodžić za N1: Razmišljam da kažem hvala fudbalu

Nogomet 21. sep 202214:27 0 komentara
FK Velež Mostar

Bh. fudbalski stručnjak i bivši selektor Maroka Vahid Halilhodžić proživljava teške trenutke nakon otkaza kojeg je dobio sa Marokom i za N1 tvrdi da razmišlja o okončanju karijere.

Bosasnskohercegovački trener tvrdi da je imao brojne ponude nakon što je dobio otkazu na klupi Maroka, ali da ne planira preuzeti nikoga.

PROČITAJTE JOŠ

“Imao sam nestvarno mnogo ponuda poslije odluke Fudbalskog saveza Maroka i vjerovatno do Svjetkog prvenstva, iako su ponude tu, neću preuzeti nijedan angažman, a poslije ću vidjeti”, tvrdi Halilhodžić.

Legendarni Vaha ne može se pomiriti sa činjenicom da je još jednu reprezentaciju odveo na Mundijal, a ipak, ponovo dobio otkaz.

“Ova odluka me malo pogodila. Čak i razmišljam da završim na malo čudan način svoju karijeru. To je život, imao sam mnogo i padova i skokova, međutim, ovo je  sve malo previše. Razmišljam da kažem hvala fudbalu”, rekao je u telefonskom razgovoru za N1 legendarni Vaha.

Podsjetimo, Halilhodžić je sa čak četiri reprezentacije izborio Mundijal, ali je na Svjetskim prvenstvima nastupio samo jednom kao selektor, i to sa Alžirom, dok je u Japanu, Obali Slonovače i Maroku dobio otkaz prije početka takmičenja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!