Bivša supruga poznatog Italijana, otkrila kako Schumacher komunicira sa porodicom i koliko osoba ga smije vidjeti

Formula 1 01. okt 202409:36 0 komentara
PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP

Gina Schumacher, kćerka legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, udala se za svog partnera Iana Bethkea na Mallorci, a ovaj veliki događaj proslavili su u društvu porodice, prijatelja i bliskih poznanika.

Spekulacije su se pojavile da je i njen otac, uprkos svom teškom zdravstvenom stanju usljed povrede na skijanju 2013. godine, prisustvovao vjenčanju.

Porodica Schumacher godinama drži privatne informacije o Michaelovom stanju strogoj u tajnosti, dok se on oporavlja u svom domu na Ženevskom jezeru u Švicarskoj.

Međutim, svaka vijest o njemu izaziva veliku pažnju. Elisabetta Gregoraći, bivša supruga Flavija Brijatorea, jednom je izjavila da Schumacher komunicira s porodicom očima i da samo tri osobe imaju pravo da ga vide, ali te informacije porodica nikada nije potvrdila.

„Michael ne priča, on komunicira očima i samo tri osobe smeiu da ga vide, a ja znam ko su. Preselili su se u Španiji i njegova supruga je u toj kući napravila bolnicu za njega. Porodica, naravno, nikad nije potvrdila taj trač, kao ni bilo koji drugi”, rekla je Gregoraći, bivša supruga gazde poznatih timova u Formuli 1 Flavija Brijatorea i tada podigla veliku buru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!