Perezov otac završio u bolnici nakon incidenta u Bakuu

Formula 1 17. sep 202414:31 0 komentara
REUTERS/Mike Blake

Antonio Perez Garibay, otac Sergia Pereza, vozača ekipe Red Bulla u Formuli 1, hitno je prebačen u bolnicu u Mexico Cityju, nekoliko minuta nakon sudara njegovog sina i Carlosa Sainza u pretposljednjem krugu VN Azerbajdžana u Bakuu.

Mediji su objavili da je stariji Perez bio u predinfarktnom stanju, jer ga je rodbina pronašla bez svijesti u kupaonici. Navodno se tata Antonio previše uzbudio kada je Checo udario njegovog sina Carlosa Sainza, nakon čega je i sam otišao u kupaonicu kako bi se osvježio.

Perez stariji hitno je prebačen u bolnicu, gdje je ostao pod liječničkim nadzorom na odjelu intenzivne njege, a dan kasnije njegovo stanje je opisano kao “stabilno”.

“Hvala svima na ljubavi, podršci i solidarnosti u ovim trenucima”, napisao je na svom Instagram profilu Antonio Esmeraldo Mendoza, agent Sergia Pereza.

Vozači Red Bulla i Ferrarija sudarili su se na samom kraju nedjeljne utrke Formule 1 u Bakuu, kada su se borili za treće mjesto. Srećom, obojica su iz ovog incidenta izašla neozlijeđena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!