KK Bosna se vraća u dvoranu “Mirza Delibašić”, umjesto plaćanja ulaznica navijače pozvali da zovu broj “17039”

Košarka 08. okt 202410:16 0 komentara
Foto: KK Bosna MeridianBet

Košarkaši klub Bosna Visit Sarajevo očekuje susret drugog kola ABA 2 lige protiv Sutjetske iz Nikšića, a tako će se bh. velikan vratiti u dvoranu "Mirza Delibašić".

Čelni ljudi Bosne su ovaj meč iskoristili i kako bi skrenuli pažnju na veliku tragediju u poplave koje su zadesile našu zemlju, a u kojima je život izgubio veliki broj ljudi.

Tako su iz Bosne navijače, umjesto kupovine ulaznica, pozvali da pozovu humanitarni broj “17039”. Ulaz na utakmicu je besplatan.

“Odigravanje utakmice događa se u izuzetno teškom trenutku za našu zemlju. Suosjećajući sa našim sugrađanima koji su stradali u vremenskim nepogodama, ulaz na utakmicu bit će besplatan, te vas molimo da barem onaj iznos koji biste eventualno izdvojili na ulaznice uplatite pozivom na broj telefona humanitarne organizacije Pomozi.ba – 17039. Utakmica se igra u dvorani ‘Mirza Delibašić’, stoga je ovo prilika da ispunimo dvoranu u velikom broju, te dostojanstveno odamo počast svim stradalima i unesrećenima u katastrofalnim poplavama koje su zadesile BiH, i podržimo svoj klub u premijernoj domaćoj utakmici regionalne lige”, naveli su iz redova Studenata.

Meč između Bosne i Sutjeske igra se u srijedu od 18 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!