Skandal u najavi: Lebron James u odori spremačice, fotografiju vidjelo već 30 miliona ljudi (FOTO)

Košarka 23. sep 202410:10 0 komentara
REUTERS/Evelyn Hockstein

Lebron James, najbolji strijelac u historiji NBA lige i jedan od najboljih košarkaša svih vremena, otkrio je šta je radio u slobodno vrijeme i zbog toga bi mogao da snosi posljedice.

Na internetu se pojavila fotografija Lebrona Jamesa u haljini sobarice, a sada se piše o tome da je bio dio zabave čuvenog P Diddyja.

Američki reper Sean Combs se susreće sa optužbama koje uključuju za seksualnu trgovinu, pranje novca i reketiranje.

Prošle nedjelje je uhapšen, a često se dovodio u vezu sa Lebronom. Ubrzo se pojavila jedna od fotografija Jamesa koji je govorio da su zabave P Diddyja „iskustvo koje se ne može porediti ni sa čim drugim“.

Ovo je učinilo da dođe do mnogih pitanja o prirodi njihove veze, pogotovo zbog svih optužbi na račun repera.

Ovu fotografiju je vidjelo sada već 30 miliona ljudi, a posebno se njom bavila i španska „Marca“. Ovaj skandal je ozbiljno zatresao javnu scenu u SAD, pa se sada otkazi generalnih direktora dovode u vezu sa snimcima sa zabave koji će biti objavljeni tokom suđenja.

„Ne postoji žurka kao ona P Diddyja“, rekao je jednom prilikom James, a internet mu to nikada nije zaboravio.

Šta se dešava sa P Diddyjem?

54- godišnji Combs, izjasnio se da nije kriv po optužbama i određen mu je pritvor do suđenja.

Uhapsili su ga federalni agenti u New Yorku u ponedjeljak uveče i optužili ga u nezapečaćenoj optužnici u tri tačke u kojoj se navodi da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih da učestvuju u seksualnim zabavama i da koriste drogu, koristeći prijetnje i nasilje, prenosi “N1 Srbija”.

Pojavivši se u sudnici na Manhattanu gdje su mu došli brojni članovi porodice da ga podrže, bivši muzički tajkun izjasnio se da nije kriv. Njegov advokat je zatražio od sudije za prekršaje da mu dozvoli da bude pušten uz kauciju.

Nakon dugotrajnog saslušanja o puštanju pod kaucijom na kojem su tužioci izrazili zabrinutost u vezi sa petljanjem svjedoka i rizikom od bjekstva, sudija Tarnofski je odbacila kauciju, rekavši da je zabrinuta zbog „neuravnotežene moći“ u slučaju koji uključuje ljude za koje je rekla da su „podložni prinudi“.

Ona je takođe navela zabrinutost zbog njegove navodne sklonosti bijesu, nasilju i zloupotrebi supstanci.

Combs nije imao očiglednu reakciju na odluku o pritvoru, a njegov advoka rekao je da će se žaliti.

Pored pranja novca i trgovine ljudima, Combs je optužen za prevoz žrtava preko državnih granica kako bi se bavio prostitucijom.

Damian Williams, američki tužilac Južnog okruga New York, rekao je da je istraga u toku, iako je Combs jedina osoba optužena do sada.

primoravao žene i druge oko sebe da ispune njegove seksualne želje, zaštite svoju reputaciju i prikrivaju svoje ponašanje“.

Optužen je da je vodio zločinačku organizaciju koja je vršila „trgovinu ljudima u cilju seksualne eksploatacije, prinudnog rada, otmice, paljenja, podmićivanja i opstrukcije pravosudnog sistema“.

Combs je navodno učestvovao u „ponovljenom obrascu“ verbalnog, emocionalnog, fizičkog i seksualnog zlostavljanja žena, navodi se u optužnici.

„U brojnim prilikama od 2009. godine, Combs je napao žene tako što ih je, između ostalog, udarao pesnicama i nogama, vukao i bacao predmete na njih“, navodi se.

Williamsova je rekla da su žene bile primorane da učestvuju u produženim seksualnim nastupima sa muškim seksualnim radnicima na sesijama koje je Combs planirao i kontrolisao i koje je često snimao.

Sesije su „ponekad trajale danima i često su uključivale razne narkotike kao što su ketamin, ekstazi i GHB“, rekao je on.

„U optužnici se navodi da je Combs prijetio žrtvama i primoravao ih da učestvuju“, dodaje se.

Ranije poznat kao P Diddy, reper se smatra ključnom figurom u prelasku hip-hopa sa ulice u luksuzne klubove.

Uprkos njegovim naporima da njeguje imidž poslovnog mogula, niz tužbi prikazuje Combsa kao nasilnog čovjeka koji je iskoristio svoju slavu da bi lovio žene.

Optužbe su uslijedile nakon što je pjevačica Cassie, čije je pravo ime Casandra Ventura, prošle godine navela da ju je Combs izlagao fizičkom nasilju i drogama više od decenije i silovao 2018. godine.

Par se upoznao kada je Ventura imala 19, a Combs 37 godina, nakon čega je ona potpisala ugovor sa njegovom diskografskom kućom i počeli su da se zabavljaju.

Ta optužba je riješena van suda, ali je uslijedila serija sličnih sumornih tužbi za seksualni napad, uključujući i onu u decembru od strane žene koja je tvrdila da su je Combs i drugi grupno silovali kada je imala 17 godina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!