Zaigrajte s nama: Počinje prva ikad sezona Fantasy Eurolige na N1!

Košarka 12. sep 202414:58 0 komentara
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Vrijeme je, nema više odbrojavanja, iako je do početka nove sezone Eurolige ostalo manje od mjesec dana. Košarkaši će na teren od 3. oktobra, a Fantasy igrači već se mogu "istrčati" i krenuti sa zagrijavanjem!

I ove je sezone, ali prvi put u Bosni i Hercegovini, United Media u partnerstvu s najboljom evropskom košarkaškom ligom na svojim stranicama ponudila popularnu igricu ljubiteljima košarke.

Na stranici Fantasy N1 televizije možete se registrovati i prijaviti svoj virtualni tim za još jednu uzbudljivu sezonu Eurolige, natjecati se s desetinama hiljada drugih igrača i osvojiti atraktivne nagrade.

JOŠ SPORTA

Koliko je protekla sezona bila uspješna govori i činjenica da su svi rekordi oboreni upravo zahvaljujući saradnji UM-a i Eurolige. Od ukupno 184.000 igrača iz cijelog svijeta, čak 118.500 (64%) bilo je iz Srbije, Grčke, Hrvatske i Slovenije, gdje je United Media organizirala i promovisala igru, a od ove sezone Fantasy možete igrati i iz naše zemlje!

Najvažnije je da znate da svatko može sastaviti najviše tri ekipe, da unutar svog virtualnog proračuna treba “kupiti” četiri beka, četiri krilna igrača i dva centra, te trenera ekipe. Možete imati najviše tri igrača iz jednog euroligaškog kluba.

Više detalja o tome kako se boduje učinak igrača, kada i kako to možete promijeniti pročitajte na stranici PRAVILA.

Do početka nove sezone Eurolige svakako možete proučiti sastave svih ekipa, mijenjati igrače i pratiti tko je u kakvoj formi uoči prvog kola 3. oktobra.

Sve ovosezonske prijenose Eurolige moći ćete pratiti ekskluzivno na kanalima Sport Kluba, a vijesti, izvještaje, reportaže i video sadržaje na našim stranicama.

Neka takmičenje počne!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!