Bh. trener podržao Musemića i pozvao kolege da učine isto: “Svi šute jer se boje!”

Nogomet 25. okt 202410:51 0 komentara
N1/F.Z.

Slavni bh. stručnjak Husref Musemić žestoko je kažnjen nakon utakmice Zrinjskog i Igmana u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zaradio je Musemić crveni karton na susretu protiv Igmana, a po završetku susreta ušao je i u verbalni okršaj sa kontrolorom suđenja Admirom Šehovićem.

Uputio mu je Musemić nekoliko pogrdnih riječi, a Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ekspresno ga je suspendovala na šest mjeseci zabrane bavljenja nogometom.

Mnogi smatraju kako je ta odluka prestroga, a sam Musemić se jučer oglasio i istakao kako žali zbog izgovorenih psovki, ali da tokom susreta nije učinio ništa loše. O tome možete čitati OVDJE.

Iako je podrška iskusnom stručnjaku, uglavnom izostala, jedan od onih koji se odlučio javno oglasiti jeste trener TOŠK-a Nebojša Đekanović.

“Svi šute i sklanjaju se! Zato sto se boje sebi neće napredovati! Znam tačno kroz šta se prolazi. Velika podrška, legendo! Neka pobijedi fudbal. Kolege, treneri, branimo struku! Psovanje, vrijeđanje i sve ostalo nikako!”, napisao je Đekanović na svom Facebook profilu.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!