Borčev junak pogodak posvetio kćerki: “Srce na terenu nam niko ne može osporiti”

Nogomet 04. okt 202410:55 0 komentara
Foto: FK Borac

Fudbaleri Borca iz Banja Luke upisali su historijski bod, nakon što su u prvom kolu Lige konferencija igrali neriješeno 1:1 sa grčkim Panathinaikosom, a gol za crveno-plave postigao je Đorđe Despotović.

Upravo on bio je strijelac prvog Borčevog gola grupne faze nekog evropskog takmičenja, a nakon meča istakao je da gol posvećuje kćerki.

“Veče puno emocija i za Banja Luku i za klub, ali i lično za mene. Ovo mi je 100. gol u karijeri, a i prvi put mi je bila kćerka na utakmici i njoj posvećujem pogodak. Mnogo mi je drago zbog historijskog boda za Borac. Nakon postignutog pogotka i publika je prepoznala momentum i mi smo dobili samopouzdanje. Pokazali smo da možemo da se nadigravamo sa kvalitetnijim rivalom koji je mnogo plaćeniji od nas, ali srce na terenu ne može niko da ospori“, rekao je Despotović.

Čekao je šansu Despotović u ovom susretu i znao je da mora da je iskoristi, a objasnio je kako je uspio da postigne gol Grcima.

“Znao sam da će doći ta jedna šansa, i eto došla je, reagovao sam tako kako sam reagovao i hvala Bogu da je ušla i da je to bilo dovoljno za bod“, rekao je Despotović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!