Conor McGregor “pretukao” zvijezdu Arsenala: Saka se pomjerao unazad (VIDEO)

Nogomet 03. okt 202417:06 0 komentara
Printscreen/X

Zvijezda UFC-a Conor McGregor optužen je da je "pretjerao" u demonstraciji borilačkih vještina prema Bukayo Saki, nakon što su se pojavili snimci Irca na terenu Emirates stadiona s igračem Arsenala.

Bivši dvostruki šampion UFC-a nikada nije daleko od reflektora uprkos tome što se nije borio u oktagonu od svog poraza nokautom od Dustina Poiriera u julu 2021. godine, borbe u kojoj je slomio nogu.

Od tada, uprkos tome što je naizgled zakazana borba protiv Michaela Chandlera ove godine, McGregor se još uvijek nije vratio u takmičenje jer je pretrpio povredu tokom svog trening kampa uoči meča.

Dok je prisustvovao borbi Anthonyja Joshue protiv Daniela Duboisa na Wembleyu prije dvije sedmice, dao je trag o svom povratku, rekavši za DAZN: „Biće 2025., vidjet ćemo. Moj protivnik kojeg sam zakazao je dobio revanš.”

“To je ono što jeste. Moj posao je da idem u teretanu, da budem u formi. Jedno je sigurno, biću 100% spreman.”

U utorak navečer, 36-godišnjak je bio prisutan na Emiratesu za pobjedu Arsenala nad PSG-om od 2:0 u Ligi prvaka, prenosi SPORTbible.

Iako je fudbal bio impresivan, pažnju navijača su privukle McGregorove ludorije nakon meča. Činilo se da se Irac upustio u borbu s krilnim igračem Arsenala Sakom, ali u očima nekih navijača, izgledalo je kao da je zaboravio da to nije prava borba.

U jednom trenutku, nakon što je sastavio nekoliko poteza koji oponašaju njegove podvige u oktogonu, udario je Engleza nogom u stražnji dio noge, zbog čega se Saka odmakao prije nego što se McGregor u šali izvinio 23-godišnjaku.

Navijači generalno nisu bili baš zadovoljni ponašanjem McGregora, a jedan se našalio komentarom: “Arteta će od sada imati Khabiba (Nurmagomedova) na svakoj utakmici.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!