Dinamo se oglasio oko “zamjene braće”: Laž, kleveta i kancerogeni napad na klub!

Nogomet 14. maj 202410:03 0 komentara
Foto: Maciej GILLERT / AFP

Brzinom svjetlosti jučer se svjetskim medijima proširila informacija o "zamjeni braće" u rumunskom velikanu Dinamu iz Bukurešta.

Rumunski mediji su objavili kako je za Dinamo Bukurešt koji vodi hrvatski stručnjak Željko Kopić igrao krivi igrač, odnosno, da je Edgar Ie poslao svoga brata blizanca umjesto sebe. Edgar je imao zavidnu karijeru u mnogim velikim evropskim klubovima, dok je njegov brat Edelino igrao tek za niželigaše.

O svemu su se oglasili iz Dinama.

“Radi se o ‘fake newsu’ koji su promovirali rumunski masovni mediji, a nakon toga prenijeli čak i međunarodni poput BBC-a, Marce i Recorda. Reći da Dinamo Bukurešt sumnja da nije transferirao Edgara Miguela Iea već njegovog brata blizanca Edelina Miguela Iea, laž je, kleveta i kancerogeni napad na klub. Dinamo Bukurešt doveo je Edgara Miguela Iea preko ugledne tvrtke priznate u Evropi. Govorimo o transparentnosti i o zakonitosti. Dobio je potvrdu o međunarodnom transferu koju je izdao Turski savez, a potvrdili ga Rumunski savez i FIFA, registrirala ga je Profesionalna nogometna liga i dobio je potvrdu o registraciji od Glavnog inspektorata za useljeništvo. Dinamo Bukurešt objavljuje i da je pokrenuo postupak za privođenje autora ove pogrešne inforimacije pred sud zbog ozbiljnog narušavanja imidža kluba…”, poručili su iz Dinama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!