Flick smiruje strasti: Spriječili smo Real za dostizanje rekorda? To me ne zanima

Nogomet 27. okt 202411:22 0 komentara
REUTERS/Juan Medina

U Kataloniji su slavili do dugo u noć nakon što je Barcelona u Madridu deklasirala Real 4:0.

Trener katalonskog diva Hansi Flick fantastično je pripremio taktiku protiv Ancelottija.

“Kako proživljavam ovaj trenutak? Ovdje se ne vrte stvari oko mene. Nisam bitan ja, bitan je tim, bitni su klub i navijači. Jako smo sretni i sada mislimo na navijače koji su ovo zaslužili. Danas smo napravili veliki iskorak, igrali smo protiv kluba koji se smatra jednim od najboljih na svijetu i ima vrhunske igrače. Odlično smo se branili i to je bio ključ. Pored toga smo iskorištavali šanse. Nije lako zabiti četiri gola u Madridu, ali uspjeli smo”, rekao je Flick, pa nastavio:

“Moramo ovako nastaviti, korak po korak. Kako smo radili do sada, nastavit ćemo i dalje. Sljedeća je utakmica protiv Espanyola. Ekipa se mora dobro odmoriti i onda ćemo se pripremiti za tu utakmicu. Što sam rekao igračima na poluvremenu? Morali smo promijeniti način na koji radimo pritisak. Također smo u drugom dijelu imali bolju kontrolu lopte. Napravili smo jednu izmjenu i rekao sam ekipi kako se treba braniti”

Još je jedanput pohvalio svoje igrače.

“Jako sam sretan zbog Inakija Pene, on ovo zaslužuje. Svaki put kad sačuvate praznu mrežu to je važno za cijeli tim. Moramo dati igračima još samopouzdanja, vidjeli smo za što su sposobni. Sada slave u svlačionici i to je jako lijepo vidjeti. Spriječili smo Real Madrid u dostizanju rekorda? To me ne zanima, ja se fokusiram na svoje igrače i na naš plan igre”, zaključio je njemački trener.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!