Fudbaleru prijete četiri godine zatvora: Pravio je kućne snimke kakve nije smio

Nogomet 16. okt 202415:05 0 komentara
AP Photo/Alessandra Tarantino

Reprezentativac Južne Koreje Ui-jo Hwang (32), koji je za državni tim odigrao 62 utakmice i postigao 19 golova, optužen je da je tokom 2022. godine u četiri navrata tajno snimao svoje seksualne odnose s dvije različite partnerke. Slučaj se našao pred sudom u Seoulu, a Hwangu prijete četiri godine zatvora koliko traži Tužilaštvo.

Hwang trenutno igra za Alanyaspor a pred sudom u Seoulu se prvi put pojavio u srijedu i tom prilikom se izvinio za svoje postupke i zato što je razočarao ljude.

A ovo je zapravo tek početak priče koja je u potpunosti bizarna.

Cijela situacija je u javnost dospjela tako što je Hwang tužio sestru svoje supruge koja je na neki način došla do ovih snimaka što je iskoristila da ga ucjenjuje. Za pokušaj iznude ona je prošle godine osuđena na tri godine zatvora.

„Ubuduće ću se truditi da ne radim ništa ružno i dat ću sve od sebe i na terenu i van njega. Izvinjavam se žrtvama mojih poteza i žao mi je što sam razočarao sve koji su do sada bili uz mene“, poručio je Hwang.

On je do augusta 2022. godine nosio dres Notthingam Forresta za koji nije odigrao niti jedan meč. Forrest ga je za četiri miliona funti doveo iz Bordeauxa i odmah proslijedio na posudbu u Olympiakos iz kojeg se selio u Seoul, Norwich i Alanyaspor.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!