Gundogan napušta Barcelonu i vraća se u bivši klub?

Nogomet 19. aug 202417:59 0 komentara
REUTERS/Albert Gea

Njemački veznjak Ilkay Gundogan vjerojatno će napustiti Barcelonu na kraju prijelaznog roka, izvještava talijanski insajder Fabrizio Romano.

“Još nije sigurno, ali njegovi agenti su počeli istraživati ​​mogućnosti i Barca je u redu da pusti Ilkaya. (Hansi) Flick očekuje da će Gundo ostati, ali se razmatraju i druga rješenja”, prenio je Romano prvo mišljenje trenera Blaugrane.

Uskoro je Talijan dodao da je moguć veliki povratak u redove prvaka Engleske:

“Manchester City je kontaktirao agente Ilkaya Gundogana u vezi mogućeg povratka njemačkog veznjaka. City i Pep Guardiola otvoreno razmišljaju o Gundovom povratku. Barcelona bi željela da Gundogan ode, a dobili su ponude iz Katara, Saudijske Arabije i mnogih klubova.”

Gundogan je igrao za drugu momčad Bochuma, odakle je prešao u Nürnberg, a od 2011. do 2016. i odlaska u Manchester City branio je boje Borussije Dortmund u više od stotinu utakmica. Za “Građane” je igrao do početka prošle sezone, kada je obukao dres katalonske momčadi.

Za Barcelonu je odigrao 36 ligaških utakmica, gdje je postigao pet golova, kao i svih 10 utakmica u Ligi prvaka, kada je momčad stigla do četvrtfinala.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!