Igman se zahvalio navijačkim skupinama koji su pomagali poplavljenim područjima, pa oduševili gestom u znak zahvalnosti

Nogomet 25. okt 202411:27 0 komentara
Foto: FK Igman Konjic

Naša zemlja se početkom mjeseca suočila se obilnim poplavama koje su odnijele mnoge živote, napravile milionske materijalne štete, te napravila velike probleme stanovnicima Konjica, Jablanice, Kiseljaka, Fojnice...

Nakon katastrofe brojni građani Bosne i Hercegovine ujedinjeni su pomagali svojim sugrađanima, a istakle su se i navijačke skupine.

Tako su navijači Sarajeva, Željezničara, Veleža i Zrinjskog ujedinjeni pomagali stanovnicima četiri pogođene opšrine.

Čelnici Fudbalskog kluba Igman odlučili su se zahvaliti Hordama Zla, Manijacima, Red Armyju i Ultrasima na nesebičnoj pomoći, a odlučili su im se i barem malo odužiti besplatnim ulaznicama za organizovane mečeve njihovih ekipa na Gradskom stadionu u Konjicu.

“Grad Konjic i Fudbalski klub Igman još jednom izražavaju zahvalnost svim navijačkim grupama koje su organizovano učestvovale u otklanjanju posljedica prirodne nesreće koja je zadesila područja Grada Konjica, ali i ostale četiri općine. 

U vezi s navedenim, uz poziv da uvijek na prvom mjestu budu one osobine koje su iskazali svi dobronamjerni učesnici u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara na pogođenim područjima, sa zadovoljstvom obavještavamo članove navijačkih grupa da će vaši pripadnici koji organizovano dolaze na utakmice FK Igmana imati 𝐁𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐮𝐥𝐚𝐳 𝐧𝐚 𝐠𝐨𝐬𝐭𝐮𝐣𝐮ć𝐮 𝐭𝐫𝐢𝐛𝐢𝐧𝐮 na Gradskom stadionu u Konjicu.

U nedjelju su to najvaterniji navijači FK Sarajeva, 𝐇𝐨𝐫𝐝𝐞 𝐙𝐥𝐚, a ova skromna gesta zahvalnosti će biti iskazana Željinim 𝐌𝐚𝐧𝐢𝐣𝐚𝐜𝐢𝐦𝐚 (angažman na evakuaciji stanovništva i otklanjanju posljedica na području Grada Konjica), Veležovoj 𝐑𝐞𝐝 𝐀𝐫𝐦𝐲 (angažman na otklanjanju posljedica na području općine Jablanica) i navijačima Zrinjskog 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚𝐬𝐢𝐦𝐚 (dostavljanje pomoći na područje Grada Konjica).

Dobro nam došli!”, poučili su iz Igmana.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!