Igrao na SP-u, a sada je beskućnik i ima tek jednu želju

Nogomet 05. jan 202310:58 0 komentara
GEORGES GOBET / AFP

Jedan od najvećih kanadskih nogometaša svih vremena, Paul James, proživljava teške dane.

James već šest godina živi u potpunoj bijedi. U prošlosti je imao veliku perspektivu, bio je jedan od najvećih talenata u državi, a vrhunac karijere bili su mu nastupi za Kanadu na SP-u u Meksiku 1986. godine.

Bio je starter na sve tri utakmice na tom Mundijalu, do Katara, jedinom nastupu Kanade na svjetskim prvenstvima. Postao je i član kanadske nogometne kuće slavnih, a bio je i selektor Kanade do 20 godina.

Engleski novinari pronašli su ga na ulicama Londona kako prosi novac za hranu, već šest godina spava na kartonu, a deka i crna torba su mu sve što posjeduje, a preživljava od milostinje.

Iz Kanade je otišao 1998. zbog optužbe da je konzumirao kokain, a do ove je situacije i došao upravo zbog droge. Kaže kako je još uvijek ovisan i kako svaki novac koji može, troši na drogu.

Ljetos mu je preminula majka, ali on je za to saznao tek dva mjeseca kasnije, a na ovu ispovijest engleskim medijima pristao je isključivo kako bi ponovo stupio u kontakt s ocem. Kaže kako četiri godine nije vidio nikoga iz obitelji te da mu je to trenutno jedina želja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!