Karačić pred početak nove sezone: Moram naglasiti kvalitetan odnos i atmosferu u ekipi

Nogomet 02. aug 202412:57 0 komentara
Foto: NK Široki Brijeg

Široki Brijeg novu sezonu Premijer lige BiH otvara gostovanjem kod Željezničara na Grbavici. Utakmica je na rasporedu u subotu od 21 sat.

Derbi 1. kola na današnjoj konferenciji najavili su šef stručnog štaba Toni Karačić, kapiten Marijan Ćavar i njegov zamjenik Božo Musa.

“Svi u ekipu i stručnom stručnom štabu nestrpljivo čekamo početak nove sezone. Mi smo dosta kvalitetno radili i dobro se pripremili za derbi sa Željezničarom. Spremni smo i nadam se kako ćemo biti dobri u ovoj utakmici te, počevši već od ove utakmice, pokazati puno toga dobroga u novoj sezoni“, kazao je Karačić u uvodu, a zatim se osvrnuo na igrački kadar.

“Moram naglasiti kvalitetan odnos i atmosferu u ekipi. Zadovoljan sam kako sada izgledamo. Imamo na raspolaganju sve ono što smo htjeli“, dodao je Karačić koji na Grbavici neće moći računati samo na suspendovanog Ivana Pranjića.

Kapiten ekipe Marijan Ćavar je naglasio kako slijedi onaj najslađi dio, a to je početak sezone i natjecateljske utakmice.

“Pripreme smo odradili dobro, zadovoljni smo i svi jedva čekamo povratak na Pecaru, jer znamo koliko je bilo teško igrati prošle sezone sve utakmice u gostima. Nadam se kako ćemo u ovoj sezoni pokazati puno više nego u prošloj“, jasan je bio kapetan.

Zamjenik kapitena Božo Musa se također osvrnuo na značaj povratka na Pecaru i pohvalio suigrače na predanosti koju pokazuju.

“Očekujemo agresivnog domaćina na otvaranju, ali i mi smo željni ovih natjecateljskih utakmica. Pripreme smo odradili na vrhunskoj razini. Povrede su nas zaobišle. Spremni smo i s puno vjere i optimizma idemo u novu sezonu“, kazao je Musa.

Glavni arbitar derbija na Grbavici je Luka Bilbija, a njegovi pomoćnici su Sreten Udovičić i Senad Ibrišimbegović. Ulogu četvrtog suca imat će Dragan Todić, dok su u VAR sobi Ermin Sivac i Amer Macić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!