KL: Legia održala čas fudbala TSC-u u Bačkoj Topoli

Nogomet 24. okt 202423:15 0 komentara
Foto: FK TSC

Čas fudbala u Bačkoj Topoli. I to u režiji fudbalera Legije, sa 3:0 (1:0) pobijedili su TSC u meču drugog kola Lige konferencije.

Brzo, efektno, racionalno i perfektno djelovao je poljski velikan u bačkoj ravnici.

I iz takve partije stigao do apsolutno zaslužene, kao suza čiste, pobjede. Na kraju, moglo je i da bude mnogo lošije po tim Jovana Damjanovića.

Ne liči to na onaj TSC iz ere Žarka Lazetića. Na momente teško je bilo i gledati nemoćan tim, nespreman za ozbiljni otpor petoplasiranoj ekipi poljske Ekstraklase…

Brzo je Legija povela, već u 11. minutu i na najbolji način otvorila meč u Bačkoj Topoli. Kao osice kidisali su fudbaleri poljskog tima ka golmanu Veljku Iliću, brzom transformacijom dolazili u poziciju da poentiraju.

Neshvatljivo lako pucao je štoperski trio ispred gola, Dhodyna, Gual i Luqhinas često su kao na tacni imali čiste pozicije da smete još koju loptu u mrežu i ranije riješe dileme.

Uspjeli su sa dva brza gola odmah poslije odmora da ovjere trijumf. Za 15 minuta, dvaput je kapitulirala odbrana domaćeg tima i već tada, pola sata pre okončanje, bilo je jasno da će bodovi u Varšavu.

TSC će 7. novembra ugostiti Lugano, Legija će na meč sa Dinamom iz Minska.

Pogledajte i ostale rezultate i tabelu mečeva u terminu od 21 sat.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!