Leotar brani Handžića nakon optužbi Vukanovića: Nije skinuo zastavu RS sa dresa

Nogomet 02. mar 202320:03 0 komentara
FK Leotar Trebinje

FK Leotar oglasio se saopštenjem nakon što je kako navode narodni poslanik Nebojša Vukanović iznio "niz neistina i spinova".

Trebinjci ističu da su mnogo puta „odćutali“ na laži i neistine iznesene u javnosti, a na štetu kluba, prije svega kako bi sačuvali mir u klubu pred važnim utakmicama. Međutim tekst koji je narodni poslanik Nebojša Vukanović objavio na svom portalu, a tiče se njihovog fudbalera Harisa Handžića u kome je iznio niz neistina i spinova, zahtjeva kako kažu njihovu reakciju.

“Nije istina da je Haris Handžić skinuo zastavu Republike Srpske sa dresa prije udarca u Posušju. Propustom našeg kluba prilikom izrade ‘rezervnog dresa’ sa brojem 9, propustili smo da na leđa dresa stavimo zastavu, koji imaju svi ostali igrači, ali i oznake sponzora i lige na rukavima, što ne poričemo. Greške se u svakom poslu dešavaju, a mi od svojih ne bježimo. Apsolutno je neistina da je Handžić zatražio od Kluba takav dres ili da je, kako autor teksta navodi, skinuo zastavu prije utakmice u Posušju. Kao dokaz prilažemo fotografije iz jesenje polusezone, na kojoj se vidi da dres sa brojem 9 nema na sebi zastavu.” saopštili su.

FK Leotar Trebinje

Leotar dalje u saopštenju navodi da je Handžić prije izrade dresa nastupio sa brojem 16 na ljeđima, koji ima zastavu na sebi, za šta takođe su priložili fotografiju kao dokaz.

FK Leotar Trebinje

“Sumnjati u Handžićevom odnosu prema dresu Leotara, koji je najbolji strijelac kluba, u najmanju ruku je nepošteno, ako znamo da je u zimskom prelaznom roku odbio ponude mnogo bogatijih klubova, samo zato što nam je dao riječ, a još nije imao potpisan produžetak ugovora. Njegov učinak u dresu Leotara najbolje pokazuje njegov odnos prema klubu. Ovaj propust su nam sugerisali navijači odmah nakon udarca u Posušju i reagovali smo i ispravili grešku na dresu.” navode.

FK Leotar Trebinje

Tim sa Polica smatra da je klub krenuo ulaznom putanjom i da nekima to ne odgovara.

“Nažalost, u mislima kada naš klub u svakom pogledu pravi odlične rezultate, i na terenu i van njega, i kada je došao na poziciju da se stabilizuje, kako na tabeli, tako i organizaciono i infrastrukturno, javne službe i ‘dušebojidžije’ koji misle najbolje klubu i gradu, a za klub i grad nisu dali ništa. Pozivamo sve iskrene navijače našeg kluba da u subotu dođu na stadion na utakmicu protiv Igmana i pruže podršku klubu kao što su do sada radili, te da se na licu mjesta uvjere šta je istina. Nadamo se da će Nebojša Vukanović objaviti ovaj demant na svom sajtu, jer je bez provjere informacija u FK „Leotar“ obmanuo javnost. Leo nam je iz kamena nik’o…” zaključili su iz Leotara.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!