Luka Jović donio pobjedu Milanu u Frosinoneu

Nogomet 03. feb 202420:07 0 komentara
REUTERS/Alberto Lingria

Srpski reprezentativac u igru ušao u 80. minutu, poslije samo jednog minuta provedenog na terenu postigao gol za pobjedu.

Frosinone, gradić od svega 44.000 stanovnika imao je privilegiju da gleda veliki Milan na stadionu „Benito Stirpe“, i da uživa u sjajnoj igri. Vodili su njihovi ljubimci protiv nekadašnjeg šampiona Evrope, ali su na kraju poraženi, presudio je pogodak srpskog reprezentativca Luke Jovića – 3:2.

Poveo je Milan u ranoj fazi meča, Leao je u 17. minutu odlično centrirao, Giroud je izbegao ofsajd zamku i glavom smjestio loptu u mrežu Frosinonea.

Samo sedam minuta kasnije jedanaesterac za domaćina, siguran sa bijele tačke bio je Soule, igrač koje je Juventus pozajmio ovom klubu.

REUTERS/Alberto Lingria

U 65. minutu preokret, izveli su odmah prekršaj domaći igrači, uhvatili su odbranu Milana „na spavanju“, a golu je kumovao i golman Milana Maignan, kojeg je Mazzitelli savladao udarcem iskosa sa desne strane.

Ali, sa porazom se nije mirio najbolji igrač Milana Olivier Giroud. Francuz je maestralno glavom asistirao Gabbiji, koji je takođe glavom postigao prvijenac za Milan.

REUTERS/Alberto Lingria

U 80. minutu Stefano Pioli je povukao logičan potez, iz igre je izveo Pulišića, na teren poslao Luku Jovića. Srpskom napadaču bio je potreban samo minut da riješi pitanje pobednika, sjajno je ispratio akciju i našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, sa šest metara ćušnuo je loptu u mrežu rivala za konačnih 2:3.

Standings provided by Sofascore

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!