Milan zadovoljan Jovićem, uskoro produžetak ugovora

Nogomet 06. apr 202408:55 0 komentara
REUTERS/Alberto Lingria

Već je poznato da će Olivier Giroud napustiti Milan na kraju sezone, ali drugi napadač, Luka Jović će ostati na "San Siru", bar kako sada stvari stoje.

Italijanski gigant je zadovoljan partijama koje Jović pruža u posljednje vrijeme i iz tog razloga će „zaraditi“ novi ugovor. Srpski reprezentativac je ove sezone uglavnom služio kao zamjena za iskusnog Francuza, ali je minute koristio veoma dobro. Sve je veća šansa da će i trener Milana, Stefano Pioli ostati u klubu što Joviću povećava šanse da ostane važna karika u rotaciji.

Jasno je da će Milan na ljeto dovesti još jednog napadača, ali u Joviću vide izvrsnog centarfora koji može da preokrene stvari na meču. „Rossoneri“ će željeti da uštede novac time što neće dovoditi dva nova napadača, već samo jednog, ali kvalitetnog, s obzirom na to da će ovog leta biti mnogo velikih transfera, pa i u Milanu moraju biti spremni na to.

Luka Jović je ove sezone za Milan ove sezone odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima, postigao je osam golova i jednom asistirao. Ugovor sa Milanom mu ističe na kraju ove sezone. U karijeri je Jović igrao još za Crvenu zvezdu, Benficu, Eintracht Frankfurt, Real Madrid i Fiorentinu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

JOŠ SPORTA:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!