Milojević oštro prema Feđi Dudiću: Zvezdu mora da poštuje!

Nogomet 25. apr 202408:02 0 komentara
Foto: FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica

Najzanimljiviji dio konferencije za medije Vladana Milojevića nakon što je njegova Crvena zvezda slavila u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana bio je odgovor Feđi Dudiću.

Na insistiranje novinara osvrnuo se Milojević na konstataciju šefa stručnog štaba Radničkog 1923 da “Zvezdini navijači nisu zadovoljni kako njihova ekipa pobjeđuje”.

“Nemam društvene mreže, pokazali su mi to… Sve razumijem, pričamo o nefudbalskim stvarima. Mnogo mi smeta, bio sam kao stranac u drugim zemljama. Ne možete tako lako da uzimate Zvezdu. To je izraz nepoštovanja, ne može neko ko je došao u Srbiju da radi, prima platu… Nikad nisam na Kipru pričao nefudbalski, stoički sam izdržao sve, poštovao sam domaćine, Kiprane. A, imao sam šta da kažem, u posljednjem kolu moj Apolon nije došao do titule, koju je trebalo da osvojim”, istakao je Milojević i dodao:

“Ostavite Milojevića, nemojte da pričate o Zvezdi, Partizanu, Vojvodini, institucijama na takav način. Radnički se bori za Evropu, zbog čega i koga? Uspjeha Zvezde, Partizana… Neukusno je sve rekao! To više govori o njemu, idući put bit će, kao i prethodni, ovdje lijepo dočekan. Nemam šta da dodam”, zaključio je pomalo ljutito šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!