Mladen Žižović nakon historijske pobjede: Demantovali smo neke prognoze

Nogomet 24. okt 202421:50 0 komentara
Foto: FK Borac

Fudbaleri Borca ostvarili su historijsku pobjedu na gostovanju u Nikoziji, a Banjalučani su bili bolji od APOEL-a rezultatom 1:0.

Stefan Savić je pogotkom iz slobodnog udarca u 63. minuti  srušio šampiona Kipra.

Nakon utakmice za MONDO je govorio trener Banjalučana Mladen Žižović:

„Apsolutno čudesna noć za nas i sve koji nas podržavaju na Kipru. Podarili smo im fenomenalno veče koje će ostati trajno ispisano u historiji kluba. Pokazali smo i večeras zašto se zovemo Borac i da se nećemo predati bez obzira ko stajao ispred nas“, rekao je Žižović, a onda nastavio:

„Još jednom smo pokazali da se možemo nositi sa velikim favoritima, a onima koji nas ne poštuju pokazali smo da je ovo nevjerovatna grupa momaka. Ovakvu opredanost, borbu zalaganje mogu pokazati samo sjajni momci.“

Žižović je poslao poruku svima koji nisu vjerovali da Borac može do pozitivnog rezultata:

„Demantovali smo neke prognoze da nećemo osvojiti ni bod. Ne želimo da se zanosimo, želimo da uživamo, za ovo smo trenirali i raditi i ova sreća koju sada pokazujemo je nešto što treba da sanja svaki dječak koji počinje da igra fudbal“, istakao je Žižović, a onda se osvrnuo na sam meč.

„APOEL je imao večeras terensku inicijativu, iako nisu imali izrazito velikih prilika. Kada uporedite budžete i sve jasno znate zašto je ova pobjeda ovako bitna. Bilo nam je bitno da u prvih pola sata ne primimo gol, znali smo da će pasti u drugom poluvremenu. Odradili smo vrlo kvalitetne pripreme, kao i stručni štab i želim da im čestitam i zahvalim im se.“

Mladen Žižović se našalio da neće imati vremena za slavlje:

„Nemamo vremena, a i dolazimo u 3 ujutro, tada ništa ne radi“, rekao je i nastavio:

„Jeste velika pobjeda, ali zaista moramo da se skoncentrišemo na sve naše ciljeve koje smo zacrtali u ovoj sezoni“.

Borac naredni meč igra protiv Vikingura u Reykjaviku, a na svom kontu sada ima četiri boda iz dvije utakmice.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!