Najava napada na “duplu krunu”: Borac doveo Despotovića i Bajdea

Nogomet 05. sep 202412:24 0 komentara
AP Photo/Petros Karadjias

Fudbalski klub Borac Banja Luka imao je buran posljednji dan prelaznog roka, a posljednji koji su stigli su Đorđe Despotović i Gregor Bajde.

U prethodnim danima stigli su Boban Nikolov, Sandi Ogrinec i Niko Datković, a sada su priključena još dva fudbalera.

Đorđe Despotović prošlu polusezonu proveo je u redovima podgoričke Budućnosti, a nosio je i dres Crvene zvezde.

Gregor Bajde je veći dio karijere proveo u Sloveniji, a branio je i boje italijanske Novare.

Sportski direktor Borca Oliver Jandrić pričao je o ambicijama kluba s novim pojačanjima:

„Đorđe Despotović i Gregor Bajde su novi fudbaleri našeg kluba i dolaze da pojačaju napadačku liniju u timu. Ugovori su potpisani, sva papirologija je završena i moći će da igraju grupnu fazu Konferencijske lige. Zadovoljan sam što smo postigli dogovor i uvjeren sam da će on donijeti više kvaliteta našem timu. Sa ovim pojačanjima napadamo ‘duplu krunu’ i želimo još jedan prodor u Evropu. To su naši ciljevi i daćemo sve od sebe da ih ostvarimo”, rekao je Oliver Jandrić.

“Olujan dan je iza nas, ali smo uspjeli da realizujemo ono što smo zamislili. Vjerujem da smo dolaskom ovih pet igrača na samom kraju prelaznog roka stvorili tim koji je u potpunosti spreman da odgovori izazovima na svim frontovima. Sada imamo kvalitetne igrače na svakoj poziciji, a zdrava konkurencija samo povećava motivaciju tima za još bolji rad.”

Igrači Borca dobili su tri slobodna dana pred pripreme za naredne izazove.

“U petak se ekipa vraća u kompletan trenažni proces sa svim novopridošlim igračima. Iskreno, jedva čekam da ih vidim sve zajedno i da zajedno krenemo ka novim uspjesima. Napravili smo veliki uspjeh, ali sada okrećemo novu stranicu i nastavljamo tamo gdje smo stali”, završava Jandrić za zvanični sajt Borca.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!