Netipični golman današnjice, zvijezda Liverpoola odbila saudijske milione: Nogomet igram iz ljubavi

Nogomet 25. aug 202415:29 0 komentara
REUTERS/Phil Noble

Golman Liverpoola i brazilske reprezentacije, Alisson, otkrio je da je odbio ponude klubova iz Saudijske Arabije kako bi ostao na Anfieldu.

Iako su brojni bivši suigrači, poput FabinhaFirmina i Hendersona, otišli u Saudijsku Arabiju zbog visokih plata, Alisson je naglasio da nogomet igra iz ljubavi.

Alisson, koji je u Liverpool stigao prije šest godina iz Rome, odmah je postao ključni igrač i s klubom osvojio Ligu prvaka te dugo iščekivanu titulu prvaka Engleske. Također je izjavio da je otvoren za produljenje ugovora s Liverpoolom, koji traje još dvije godine.

“Želim ispoštovati svoj ugovor ovdje ili sklopiti novi. Zaista sam sretan. Moja porodica je sretna. Nikad nisam došao do tačke da govorim o platama, ali kada čujete o brojevima koje drugi igrači dobivaju, pomalo ste privučeni. To je normalno. Na kraju krajeva, nogomet igram iz ljubavi, to je stvar koju volim raditi, ali to je naša profesija i želimo maksimalno iskoristiti godine koje imamo. Mislim da sam osobno tome otvoren, ali ne sada. Sada nije vrijeme. Dok još imam ugovor ovdje, bit ću fokusiran. Ako je u interesu kluba da me proda, onda će to biti drugačije.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!