Nizozemcu nije prijatno: Erik Ten Hag odgovorio na prozivke Cristiana Ronalda

Nogomet 12. sep 202419:32 0 komentara
REUTERS/Carl Recine

Trener Manchester Uniteda Erik ten Hag bio je upitan oko stvari koje je bivši as "Crvenih đavola" Cristiano Ronaldo rekao o klubu, ali i o njemu. Nizozemcu nije bilo baš prijatno o tome da govori.

Ronaldo je rekao da je za gradnju kluba potrebno znanje i da bi Ten Hag mogao da uspije ukoliko bude slušao Ruuda van Nistelrooyja.

“Ako ste dobro čitali članak Ronaldo je rekao da Manchester United ne može da osvoji Premijer ligu. On je to rekao. Ronaldo je daleko u Saudijskoj Arabiji. Svako može da ima mišljenje, to je u redu”, rekao je Ten Hag.

Ne dolaze kritike samo od Ronalda.

“Daćemo sve od sebe u svakoj utakmici. Vidjećemo gdje ćemo biti u maju. Znam gdje smo, gdje idemo i šta treba da radimo. Kao što sam i ranije govorio, mi smo i dalje u tranzicionom periodu”, kazao je Te hag.

Završena je reprezentativna pauza, slijedi nastavak Premijer lige, početak Lige Evrope. Istakao je Nizozemac da je svježa pridošlica Manuel Ugarte spreman za meč protiv Southamptona, dok Hojlund i Shaw i dalje nisu.

“Manuel Ugarte je igrao za Urugvaj, tako da će biti spreman. Rasmus Hojlund i Luke Shaw dobro napreduju, ali neće biti u sastavu za Southampton”, kazao je trener Uniteda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!