Njemačka bruji o potezu hrvatskog trenera: On se odbio ispričati zvijezdi Bayerna, tvrdi da je isprovociran

Nogomet 25. jan 202408:42 0 komentara
REUTERS/Angelika Warmuth

Hrvatski stručnjak Nenad Bjelica dobio je izravni crveni karton u porazu svog Union Berlina na gostovanju kod Bayerna 1:0.

Temperamentni Bjelica nije dočekao kraj utakmice na svojoj klupi, sudac Frank Willenborg mu je u 74. minuti pokazao isključujući karton, nakon što je došlo do obračuna i naguravanja između Osječanina i Leroyja Sanea.

”Odgurnuo me u mom prostoru i reagirao sam. To je nedopustivo i nisam reagirao kako bi trener trebao reagirati. Jasno mi je zašto sam dobio crveni karton. Bio sam još ljut zbog mogućeg jedanaesterca za nas prije toga”, rekao je Bjelica nakon utakmice.

Dramatična scena u Minhenu, hrvatski trener udario zvijezdu Bayerna (VIDEO)

U razgovoru za Kicker koji piše kako je ”Bjelica izgubio živce” Hrvat je objasnio kako se ispričao, ali svojim igračima, ne Saneu koji ga je isprovocirao: ”Došao me provocirati u mom prostoru”, pojasnio je.

Frustracija se nakupila kod Bjelice zbog situacije iz 72. minute kada je Kevin Behrens srušen u kaznenom prostoru. VAR nije reagirao, što je Bjelici bilo neshvatljivo, a dvije minute kasnije došlo je do incidenta s Saneom.

Nakon utakmice za komentar incidenta je upitan i Thomas Tuchel, trener Bayerna.

“Teško ga je braniti nakon onoga što je napravio, ali bolje da sada ne pričam o tome”, šturo je odgovorio.

Bjelica zasigurno propušta sljedeću utakmicu protiv Darmstadta, a čekamo odluku tamošnjeg saveza zbog moguće veće kazne.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!