Njemački RTL objavio novi snimak u kojem ismijava Bilino Polje, pratitelji im poručuju da su pretjerali (VIDEO)

Nogomet 11. okt 202414:33 2 komentara
Foto: REUTERS/Amel Emric

Fudbalska reprezentacija Njemačke večeras gostuje u Zenici gdje će na Bilinom polju snage odmjeriti sa našom selekcijom.

Susretu će prisustvovati i veliki broj njemačkih medija, ali neki od njih nisu bili oduševljeni stanjem na stadionu Bilino polje.

Njemački RTL šokiran uslovima u Zenici: Možemo li bolje od ovoga?

Nakon što su jučer objavili video na kojem su bili “šokirani” stanjem na kultnom bh. stadionu, danas su objavili novi video u kojem se pitaju “kako neutralnom gledatelju objasniti stanje na Bilinom polju”.

Nije ovaj stadion smetao ni velikom Cristianu Ronaldu koji je nedavno gostovao tu sa Portugalom, ali su Nijemci očigledno navikli na mjesta sa pet zvjezdica.

Njemački mediji ne staju sa širenjem fotografija stadiona pa je RTL objavio novi video iz Zenice, a ljudi su ih zasuli komentarima i kojima im govore da su sada malo pretjerali s tom pričom, ali brojni njemački fanovi nogometa ističu da je to pravi nogometni ugođaj, a ne današnji ušminkani stadioni širom Evrope.

Novi video RTL-a možete pogledati OVDJE.

Meč između BiH i Njemačke igra se od 20 sati i 45 minuta, a sva dešavanja sa lica mjesta, kao i prijenos uživo moći ćete pratiti na portalu N1 Bosna i Hercegovina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare