Oglasio se Anel Ahmedhodžić nakon smrti doskorašnjeg saigrača: “Ne mogu da vjerujem, brate…”

Nogomet 10. okt 202410:02 0 komentara
Lindsey Parnaby/Pool via AP

Grčku je, ali i cijeli svijet fudbala potresla vijest o smrti reprezentativca ove zemlje i člana Panathinaikosa Georgea Baldocka.

Riječ je o Georgeu Baldocku koji je sinoć pronađen mrtav u bazenu svoje kuće, nakon što do njega nisu uspjeli doći članovi porodice koji žive u Engleskoj.

Majka i supruga su ga satima pokušavali kontaktirati, a onda su obavijestili vlasnika kuće da pokuša doći do nekadašnjeg igraća Sheffielda.

Tamo su otkrili ono čega su se najviše i plašili: Baldock se nalazio u bazenu, nakon čega je vlasnik kuće pozvao medicinske službe, te policajce.

Nakon užasnih vijesti na društvenim mrežama se oglasio i nekadašnji Baldockov saigrač Anel Ahmedhodžić.

“Ne mogu da vjerujem. Počivaj u miru moj brate…”, poručio je Ahmedhodžić.

Foto: Instagram

Inače, Baldock je rođen u Buckinghamu, u Engleskoj i cijelu karijeru, izuzev tekuće sezone kada je stigao u Panathinaikos, proveo je na Otoku.

Karijeru je započeo u MK Donsima, a nastupao je još za Northampton, Tamworth, Oxfort, te Sheffield United sa kojim je igrao u elitnom rangu engleskog nogometa.

Zbog bake, koja je iz Grčke, imao je pravo nastupati za ovu zemlju, što je i iskoristio. Upisao je 12 nastupa za selekciju ove zemlje, a od ove sezone bio je član Panathinaikosa.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!