Ozbiljna očekivanja od Lovrena: “Heroj Anfielda je ovdje”

Nogomet 12. sep 202408:31 0 komentara
REUTERS/Lee Smith

Dejan Lovren u zadnjim je trenucima prijelaznog roka ostvario transfer iz Lyona u grčki PAOK, a njegov je dolazak bombastično prikazan u tamošnjim medijima.

Vijest o dolasku bivšeg Vatrenog zauzela je naslovnice mnogih grčkih medija. Gazzetta se o transferu raspisala u tekstu naslovljenom “Bomba. Lovren došao u PAOK u 90. minuti! Heroj Anfielda je ovdje!” gdje pišu: “Pregovori Lyona i PAOK-a oko Lovrenovog transfera dovršeni su u zadnji tren i defanzivac će iduće dvije godine biti stanovnik Soluna. Tako je triler okončan happy endom.”

Isti izvor otkriva i detalje dovođenja, odnosno da je Lovren bio rezervna opcija: “Pregovori s Lovrenom počeli su u podne u srijedu, nakon što je definitivno otpalo dovođenje prve želje, Salzburgovog stopera Oumara Solea.”

Sports DNA navodi da je “PAOK na samom kraju prijelaznog roka doveo kapitalca. Iskusni hrvatski štoper potpisuje za prvaka Grčke!”

Dalje nastavljaju: “PAOK je doveo jako iskusnog štopera poznatog po vrhunskim partijama, i to tako što je pobijedio u utrci s vremenom. Lovren je u Lyonu imao jedan od najbogatijih ugovora, ali je i dug kluba prema njemu rastao. PAOK mu je to kompenzirao dvogodišnjim ugovorom.”

Sport FM objašnjava da je grčki klub iznenadio ovakvim transferom, ali i da Lovren neće moći zaigrati za klub u Europa ligi jer je rok za registraciju istekao te ga upoređuju s drugim hrvatskim reprezentativcima:

“Lovren je zasluženo uz veličine poput Modrića, Rakitića i Perišića“, navode.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!