Pioli bijesan na Franka Kessieja

Nogomet 11. dec 202113:44 0 komentara
REUTERS/Alberto Lingria

Napeto je u Milanu. Izgleda da je konačno puklo na relaciji trener Stefano Pioli i jedan od najvažnijih igrača Frank Kessie.

Praktično od početka sezone tinja napetost između kluba i reprezentativca Obale Slonovače. Razlog je odluka Kessieja da ne produži ugovor sa rosonerima, koji ističe na kraju sezone. Ukoliko se do juna ne dogovori saradnja, Kessie bi mogao da bude treći važan prvotimac posle Donnarumme i Calhanoglua koji bi mogao da napusti klub bez obeštećenja u samo godinu dana.

Dodatno sve komplikuju partije na terenu, koje su daleko ispod standarda snažnog veziste. A mnogi smatraju da u njegovim igrama nema dovoljno angažovanja, jer se već pomirio sa odlaskom.

Kako prenosi “La Gazzetta dello Sport“ kap koja je prelila čašu je partija protiv Liverpoola, kada je Kessie mlako reagovao kod izjednačujućeg gola. Navodno se čak i poslovično pomirljivi Pioli ozbiljno naljutio i protiv Udinesea Kessie će startovati sa klupe.

Naravno, moguće i da je priča prenapuhana od strane Gazzete i da Pioli samo želi da odmori reprezentativca Obale Slonovače. Ali evidentno je da ne igra ni približno kao ranijih sezona, a i ti pregovori oko novog ugovora koji su očigledno zapeli, ne pomažu mu kod navijača.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!